Κλείστε
Ραντεβού
Γνωρίστε τον Mr. France

Το one-stop shop για κάθε ζήτημα του αυτοκινήτου σας...


Από το 2001 μέχρι και σήμερα, ένας είναι ο προορισμός για κάθε ανάγκη του αυτοκινήτου σας.
Το «Service Mr. France» αφουγκράζεται με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του καταναλωτή. Με 20 χρόνια εμπειρίας σε κάθε τομέα της αυτοκίνησης, είναι η ενδεδειγμένη λύση σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει με το όχημά σας, καθώς και στην ανάγκη για τη σωστή συντήρησή του!
Στο «Service Mr.France» μπορείτε να ζητήσετε τα πάντα. Τόσο στον τομέα του service και της αναζήτησης ανταλλακτικών, όσο και στον τομέα της φανοποιίας. Εδώ, με τις πλέον προηγμένες μεθόδους και σύγχρονες τακτικές, εξασφαλίζουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών, στις καλύτερες τιμές.
Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσία αυτοκίνησης και σας απαλλάσσουμε από τις υποχρεωτικές, αλλά συνήθως κουραστικές και χρονοβόρες υποχρεώσεις που περιλαμβάνει η αγορά αυτοκινήτου, όπως οι υπηρεσίες ΚΤΕΟ, η έκδοση κάρτας καυσαερίων και οι διαπραγματεύσεις με τις ασφαλιστικές εταιρίες, σε περίπτωση ατυχήματος.

Με λίγα λόγια, το «Service Mr. France» μπορεί να αναλάβει οτιδήποτε προκύψει με το αυτοκίνητό σας, εξασφαλίζοντάς σας την ασφάλεια και την υπευθυνότητα που προσφέρει το όνομα της εταιρείας.

Στα 20 χρόνια λειτουργίας μας, ο κόσμος μας έχει τοποθετήσει πολύ ψηλά όσον αφορά στην εμπιστοσύνη και το αποτέλεσμα που λαμβάνει από εμάς. Κύρος, συνέπεια, αξιοπιστία. Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας του «Service Mr.France», το οποίο έχει μεταδοθεί σε όλο τον ανθρώπινο δυναμικό μας, προκειμένου να αντεπεξέλθει ακόμα και στις πιο υψηλές απαιτήσεις. Μην το σκέφτεστε άλλο. Για κάθε ανάγκη αυτοκίνησης, ο Νο1 προορισμός είναι το «Service Mr.France». Θα μας βρείτε σε 4 καταστήματα στις παρακάτω περιοχές: Τζαβέλλα 44 (Συνεργείο) - Πειραιάς, Λ. Συγγρού 241 - 243 (Συνεργείο - Φανοποιείο)- Νέα Σμύρνη και Λ. Συγγρού 239 (Εμπορία Αυτοκινήτων) - Νέα Σμύρνη, Λ. Συγγρού 239 (Ενοικιάσεις) - Νέα Σμύρνη, Λ. Συγγρού 243 (VIP Transfer) - Ελληνικό, Λ. Βουλιαγμένης 70 (Συνεργείο/Φανοποιείο)

Οι εγκαταστάσεις μας


Άνετοι χώροι και υπερσύγχρονος εξοπλισμός.


Σε εμάς μπορείτε να εμπιστευτείτε κάθε σας επιθυμία και εμείς διαθέτουμε τα ιδανικά μέσα για να την ικανοποιήσουμε... Και επειδή μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις, ρίξτε παρακάτω μία ματιά στις εγκαταστάσεις μας